ENKÄT: Varför är du med på morgonsoffan?

Eskilstuna

Åttonde året för evenemanget "Morgonsoffan" och många lockades till höstens första sittning.

Varför är du med på morgonsoffan?

Micke Strandtoft och Henrik Görlin, Atea Sverige AB. — Vi vill vara en del av näringslivet i Eskilstuna. Vi vill dels visa Atea och sedan har vi en del kunder som är här. Vi vill höra vad som händer i Eskilstuna och runt näringslivet.

Lotta Isetoft, Isetoft Hälsa och Livsstil. — Jag åker hit för att nätverka och träffa andra människor eftersom jag jobbar ganska mycket hemma. Jag har inte de här arbetskollegorna på samma sätt så jag tycker det är kul att komma hit och träffa lite folk och se lite annat.

Emma Göransson, Idélab på Mälardalens högskola. — Jag tyckte det var ett väldigt bra program. Jag jobbar med entreprenörskap och det är en del av temat i dag. Att få nätverka lite och får träffa andra människor är en bra möjlighet, speciellt i dag när det är fullsmockat här.

Göran Blomquist och Ingegerd Haukebö, pensionärer. — Vi tyckte att det var lite spännande med Urban Wallin som har återvänt hit och likaså Yvonne Ryding som kommer hit och pratar. Det är också trevligt att se alla som jobbar och är i verksamhet här.

Beatrix Rosendal, platschef Sundbyholms Gästhamn. — Det är ett bra sätt att mingla runt lite grann och knyta kontakter och bara träffa folk en stund på morgonen. Ibland är det någon som jag känner att den där vill jag suga tag i lite grann.

Läs också

( 1 st )

Läs mer om dessa ämnen

Eskilstunanäringsliv
Relaterat