• Michael Serrander, projektledare för EN18 och vd för Profeel AB.
  • Stina Adolfson Kiviaho, Munktell Science Park. Foto:
1/

Evenemanget Eskilstuna Näringsliv återkommer

Eskilstuna

Förra året slogs Näringslivsdagen och Marknadsplats ihop och blev eventet Eskilstuna Näringsliv. Den 15 februari 2018 är det återigen dags för kommunens näringsliv att inspireras, mingla och belönas för sina framgångar på Eskilstuna Näringsliv - EN18.

— Vi vill skapa en innehållsrik och inspirerande dag för alla som verkar i Eskilstuna, säger Stina Adolfson Kiviaho på Munktell Science Park som är en av arrangörerna.

EN18 är Eskilstunas största näringslivsevent. Näringslivet samlas för en dag med föreläsningar och möten. Framgångsrika företagare prisas under festliga former på kvällen.

Eskilstuna Näringsliv samarrangeras av Nyföretagarcentrum, Munktell Science Park, Marknadsföreningen i Eskilstuna och Företagarna Eskilstuna/Torshälla.

Varje organisation delar ut var sitt pris. Priser delas ut i kategorierna: Årets Nyföretagare, Årets Innovatör, Årets Marknadsförare samt Årets Företagare.

Eventet kommer att äga rum på Elite Stadshotellet med middag och prisutdelning på Lokomotivet i Munktellstaden. Arrangemanget är tänkt att inspirera alla personer som är intresserade av Eskilstuna och dess näringsliv.

— Vi tycker att det är oerhört viktigt hylla och fira framgångar tillsammans, säger Stina Adolfson Kiviaho på Munktell Science Park.

EN18 ingår i Eventkartan för Affärsplan Eskilstuna och är ett exempel på samarbete i näringslivet. Det lokala företaget Profeel har fått förnyat förtroende att agera eventsamordnare och projektleda EN18 tillsammans med arrangörerna.

— Förra året fanns ett starkt engagemang från hela kommunens näringsliv och det krävs för att genomföra denna typ av event, säger Michael Serrander, projektledare för EN18 och vd för Profeel AB.

Läs också

( 15 st )

Läs mer om dessa ämnen

Eskilstunanäringsliv
Relaterat

Mest delat denna vecka