Lina Mörkberg, branch manager på Randstad Eskilstuna. Foto:

Randstad investerar i personal och ett större kontor

Eskilstuna

Randstad AB är marknadsledande inom bemanningsbranschen i Eskilstuna. Företaget växer och behöver större lokaler för sin verksamhet.

Randstad Eskilstuna har sitt kontor på Kungsgatan 18. Företaget sysslar med rekrytering, personaluthyrning, karriär och utveckling.

— Vi blir fler. Jag rekryterar regelbundet. Vi behöver ha större lokaler, dels för att kunna arbeta internt och även för att kunna ta emot en mängd kandidater som vi dagligen möter, säger Lina Mörkberg, branch manager på Randstad Eskilstuna.

— Vi tittar på två alternativ. Det ena är att maximera och göra om ytan där vi sitter nu eller så flyttar vi till en helt annan lokal.

Randstad har ett 20-tal anställa på kontoret i Eskilstuna och flera hundra anställda konsulter.

— Vi internrekryterar för att möta våra kunders ökade behov av rekrytering och inhyrning samt ökar i antalet uthyra konsulter, säger Lina Mörkberg.

— Vi har en mycket god tillväxt inom Eskilstuna, både på tjänstemannasidan och på arbetarsidan. Det handlar om att vi tar marknadsandelar.

Randstad Eskilstuna vill bygga långsiktiga relationer med kunder och kandidater.

— Vi deltar aktivt i olika nätverksforum och vill bidra till Eskilstunas tillväxt och skapa arbetstillfällen samt bidra med insikter och trender som kan forma arbetsmarknaden, säger Lina Mörkberg.

Randstad AB

Lina Mörkberg, branch manager Eskilstuna

Verksamhet: Rekrytering, personaluthyrning, karriär och utveckling.

Omsättning: 2,6 miljarder Randstadkoncernen i Sverige (2016).

Antal anställda: 20-tal i Eskilstuna.

Personalbehovet – ökat

Orderingången – ökat

Investeringsnivå – ökat

Läs mer om dessa ämnen

Platser/Eskilstunanäringsliv