Initiativtagare


Östsvenska Handelskammaren gör de östsvenska företagens röst hörd hos politiker och beslutsfattare.

Vi skapar bättre möjligheter för våra medlemmar att utveckla sina affärer – lokalt, regionalt och globalt.

Välkommen att läsa mer på http://www.ostsvenskahandelskammaren.se

Affärspartners


Vi gillar att bygga företag - ditt företag Som lokal bank brinner vi extra mycket för andra lokala företag. Bankens ledning och styrelse finns i Eskilstuna och det innebär att vi har mycket korta beslutsvägar. Det är något som kan vara avgörande för bra affärer. Du hittar våra företagsrådgivare på kontoren i Eskilstuna och Strängnäs. Som stöd har vi specialister på placeringar, juridik, tjänstepensioner och betalningstjänster. Välkommen till oss - den lokala banken för de lokala företagen!
http://www.sparbankenrekarne.se/
Vi är den lokala leverantören av det fungerande samhällets viktigaste förnödenheter: el, fjärrvärme, vatten, avlopps- och avfallstjänster samt bredbandsnät.
http://eem.se
Munktell Science Park är en mötesplats och inspirationsmotor för näringsliv, samhälle och akademi i samverkan i Eskilstuna med omnejd. Vi erbjuder en fysisk miljö och intellektuellt utrymme för innovatörer att växa till framgångsrika entreprenörer. Vår verksamhet präglas av passion för nya idéer, affärsmässighet i alla processer och framtidsmod som starka drivkrafter.
http://www.munktellsciencepark.se/
Mälardalens högskola är en högskola i framkant med stort samhällsengagemang. Vi utbildar framtidens arbetskraft och morgondagens lösningar för individer, företag och samhälle. Vi bedriver forskning som kommer till direkt nytta. Mälardalens högskola är en drivande kraft i regionen och utgör en plattform för innovation och utveckling.
http://www.mdh.se/Vill du veta mer om vad ett partnerskap i Affärsliv innebär?

Vill du vara med och påverka näringslivet, bidra med idéer och utveckling?
Vill du med ditt företag synas i sammanhang tillsammans med Eskilstuna-Kurirens framgångsrika bilaga?

Kontakta oss så berättar vi mer.
Redaktör: Joachim Sorbe 016-156175
Annonsansvarig: Anna-Lena Backman-Eriksson 016-156285