Eskilstuna Näringsliv är en sammanslagning av Näringslivsdagen och Marknadsplats. Näringslivet samlas en dag för föreläsningar och möten där framgångsrika lokala företagare under året prisas under festligheter på kvällen.

Nytt för i år är en femte priskategori, Årets ledare. Tre personer är nominerade till priset och de är Anders Eriksson, Gimlä Bygg och förvaltning Ann Nyström, Viaduct och Åsa Ekholm, British junior.

Pris har delats ut i fyra kategorier sedan 2011 och årets nominerade till priserna är presenterade.

Artikelbild

| Felix Andersson är projektledare för Eskilstuna Näringsliv 2020, EN20.

Emelie Lundberg och Vaila Barsley, Hjärta United, Peter Wall, Mälarplast samt Anders Haglund och Peter Lantz, Redew8 är nominerade i kategorin Årets innovatör.

I kategorin Årets marknadsförare är Stiga Sports, Gimlä Bygg och förvaltning samt Ecoflor nominerade.

Ann Nyström, Viaduct, Johan Rudengren, Rådek samt Oscar Gustavsson, Ecokraft är nominerade i kategorin Årets företagare.

I den fjärde kategorin, Årets nyföretagare, är Chatrin Jakobsson, Blommor och brie, Adam Nilsson och Gustav Hellgren, Numberonegym samt Maria Fischer, Safe homes and care nominerade.

Artikelbild

| Förra året fick speedwayklubben Smederna pris som Årets marknadsförare. Priset togs emot av Johannes Wahlberg.

För fjärde året i rad återkommer Kattis Ahlström som konferencier. Under dagen kommer bland annat entreprenören och musikproducenten Andreas Carlsson hålla en inspirationsföreläsning. Eventet riktar sig till företagare och företag och arrangeras av Nyföretagarcentrum, Handelskammaren Mälardalen, Marknadsföreningen och Företagarna. Projektledare för Eskilstuna Näringsliv är Felix Andersson.