Only är ett varumärke i den danska modekoncernen Bestseller. Några andra kända varumärken i koncernen är Jack & Jones, Vero Moda och Vila. Onlys butik på Tuna Park kommer att ha ett brett utbud av kläder för kvinnor.

– Vi har verkligen kunder från 15 till 75, säger butikschefen Isabella Segerström.

Butiken kommer förutom kläder från det egna märket Only även att ha andra märken som till exempel Jacqueline de Yong.

– Vi är väldigt kända för våra jeans speciellt. Vi har mycket boyfriend-jeans som är lite tuffa.

Butiken kommer att vara uppdelad i två delar.

– En som är lite mer trendig och ungdomlig och en som är för lite äldre, säger Isabella Segerström.

Butiken kommer att ligga i en del av den lokal som tidigare disponerades av JC. Veronica Gustafsson är centrumchef på Tuna Park:

– JC valde att byta lokal för att optimera sin nya butik, och det har gjort att vi har kunnat utöka med ytterligare en butik i deras gamla lokal. I den ena delen flyttar Only in, säger hon.

– I den andra delen flyttar Brothers in efter sommaren då de behöver en större lokal för att få in fler efterfrågade varumärken.

Onlys butik i Tuna Park blir kedjans femte butik i Sverige. Så sent som för några veckor sedan öppnades en butik i Borlänge.

– Vi är väldigt stora i resten av Europa, men just i Sverige har vi precis börjat med att expandera. Sedan ska vi öppna väldigt många fler butiker i olika städer. Det är Inte riktigt klart vilka än, men vi är en av de få som faktiskt fortsätter leta lokaler och faktiskt fortsätter starta upp nya butiker. Det är spännande, säger Isabella Segerström.

Varför valde ni att etablera er på Tuna Park i Eskilstuna?

– Här har vi en bra lokal i ett bra center. Sedan vill vi gärna öppna butiker ganska nära varandra.

Isabella Segerström har tidigare haft flera olika uppdrag inom Only. Hon har bland annat arbetat flera år som butikschef för Only i Oslo.

– Sedan ville jag flytta tillbaka till Sverige och då tog jag över butiken i Mall of Scandinavia i Solna.

På senare tid har hon även hjälpt till att starta flera av Onlys nya butiker i Sverige, senast den i Borlänge.

– Eftersom jag bor i Västerås blir det lättare för mig att ha hand om Eskilstunabutiken. Därför kommer jag att ta den nu i stället.