– Vi ser en spännande kommersiell potential i Tuna Park och har blivit erbjudna ett fint läge för Polarn O. Pyret, säger Nanna Hedlund, vd på Polarn O. Pyret.

Butiken flyttar i augusti. Butiken i Tuna Park öppnar den 23 augusti.

Den nya butiken kommer ha samma sortiment som den nuvarande butiken. Butiken i Tuna Park blir dock några kvadratmeter större.

– Den kommer att få ett uppdaterat butikskoncept, säger Nanna Hedlund.

Får de anställda behålla sina jobb?

– Det kommer att vara samma team som flyttar över till Tuna Park.

Det nya butikskonceptet utgår från Polarn O. Pyrets nordiska arv med ljusa färger, en känsla av naturmaterial och av att vistas utomhus.

Centrumchefen Veronica Gustafsson ser fram emot att Polarn O. Pyret ska flytta till Tuna Park.

– Vi tycker att det är väldigt kul att ha en renodlat barnbutik för det har vi inte sedan innan och vi vet att Polarn O. Pyret har kläder som många efterfrågar så det tycker vi känns bra.

Veronica Gustafsson har märkt att intresset för att etablera sig på Tuna Park har ökat markant tack vare utbyggnaden.

– Samtidigt fortsätter våra befintliga hyresgäster att utvecklas positiv och flera har valt att uppgradera till nya, fräscha butikskoncept. Senast i raden är Dressman, Bergqvist Skor och JC, säger hon.

– Det kommer att fortsätta komma fler butiker, en hel del rockader samt nya butikskoncept innan vi öppnar nya galleriadelen i höst. Känslan är positiv och vi ser fram emot vår nyinvigning i höst!