Annica Skoog vann Affärslivspriset

Eskilstuna

Annica Skoog på Wäsby Magasin tog på torsdagen emot Affärslivspriset. Hon har sedan 2011 skapat en uppskattad liten företagspark på familjegården Väsbyholm i Mälarbaden.

Annica Skoog har enligt motiveringen gått från dröm till verklighet:

”Hon har visat att det är möjligt, inte bara för sig själv utan även för andra småföretagare att lyckas. Vinnaren av årets Affärslivspris har skapat ett besöksmål i lantlig miljö som tilltalar alla sinnen. Och det med stort hjärta, kunnighet och en stark vilja.”

Affärslivspriset 2018 delades på torsdagen ut på näringslivseventet EN19 av Eskilstuna-Kurirens chefredaktör Eva Burman och Affärslivs projektledare Anna-Lena Backman-Eriksson.

– Helt fantastiskt. Det är ett kvitto på att vi har gjort rätt, sa Annica Skoog när hon tog emot priset.

Familjen Skoog har sedan den 2006 blev ägare till gården Väsbyholm köpt tillbaka flera av de avstyckade egendomarna och renoverat de kulturhistoriska byggnaderna med varsam hand. I dag finns fem butiker och ett konstgalleri på området. Butikerna på Wäsby har utvecklats till ett omtyckt besöksmål.

Annica Skoog ville inte själv ta åt sig hela äran för priset utan framhöll även medarbetarna i butikerna på Wäsby och inte minst maken Patrik. Eva Burman frågade Annica Skoog om hon hade något råd till den som när en dröm om att starta företag.

– Kör och tro på dig själv. Viljan är allt, svarade Annica Skoog.

Annica Skoog på Wäsby Magasin tog emot Affärslivspriset från Eskilstuna-Kurirens chefredaktör Eva Burman. Foto:

Läs också

( 3 st )

Läs mer om dessa ämnen

Eskilstunanäringsliv
Relaterat