Christer Adolfsson med färdigskrapad vinstlott Foto:

Christer från Eskilstuna vann kvarts miljon

Eskilstuna

Under torsdagsmorgonen var det dags för ännu en Eskilstunabo att dryga ut semesterkassan. Christer Adolfsson skrapade Triss i Nyhetsmorgon och kunde traska hem 250 000 kronor rikare.

Det har gått knappt två veckor sedan Gunnar Schwartz från Torshälla stod i Nyhetsmorgons sändning och skrapade fram 10 000 kronor i månaden i 15 år. Idag var det Christer Adolfssons tur. Det blev till slut 250 000 kronor för Christer som valde den 49:e Trissen i lådan – efter sitt eget och fruns födelseår.

– Det här var väldigt roligt. Vi har inte riktigt bestämt vad vi ska göra med pengarna men huset behöver renoveras lite, säger Christer efter vinsten.

Vinnarlotten köpte han på Ica Maxi Stormarknad i Eskilstuna, enligt Svenska Spel samma butik som sålde det spel som i helgen gav en Enköpingsbo 11,5 miljoner. Kanske är detta något att ha i åtanke för den spelsugne. I Christer Adolfssons fall var det i stället en lyckokaka på en kinesisk restaurang två veckor före inköpet av vinnarlotten som gav en fingervisning om vad som komma skulle.

– I min stod det något i stil med "du kommer bli en publik person", berättade Christer inför TV-sändningen.