Fem män häktade för knivrån i lägenhet i Fröslunda

Eskilstuna

Männen är misstänkta för att ha trängt sig in i en lägenhet Fröslunda och knivskurit och rånat en man. Männen är mellan 20 och 30 och kända av polisen, rapporterar SVT Sörmland.

– Det kan vara en hämnd för någon oförrätt, säger åklagare Thomas Bergström till SVT.

6 september 2017: En man förs med ambulans till sjukhus med stickskador i benen. Enligt honom trängde sig 4-5 män in i en lägenhet i Fröslunda där han befann sig men en annan man och attackerade honom med kniv. Han blev även rånad på sin mobil och smycken under kvällen. I samband med händelsen griper polisen två män, födda 86 och 96, misstänkta för grov misshandel och rån.

De båda männen anhölls samma natt, men nekade till brott och vägrade prata med polisen utan att deras advokater var närvarande. Nu har sammanlagt fem män häktats misstänkta för händelsen, rapporterar SVT Sörmland.

De häktade männen är mellan 20 och 30 år, är alla kända av polisen sedan tidigare och är misstänkta för rån alternativt grovt rån, enligt SVT.

– Det finns inget angivet motiv från något håll. Men det kan vara en hämnd för någon oförrätt, säger åklagare Thomas Bergström till SVT.

Läs också

( 1 st )

Läs mer om dessa ämnen

Krimpolis rån
Relaterat

Mest delat denna vecka