Flera personer har förts till sjukhus efter tre olyckor på kort tid. Foto:

Flera trafikolyckor på lördagskvällen

Sörmland
annons

Flera till sjukhus efter tre trafikolyckor på kort tid.

Strax före klockan 17 på lördagen for en EPA-traktor med två unga tjejer av en grusväg och in i ett träd. Olyckan inträffade vid Hansta, nära riksväg 56, i Vingåkers kommun.

— Båda tjejerna, födda 2002, fördes till sjukhus, lindrigt skadade. Enligt patrullen som var på plats kunde det ha gått riktigt illa.

Några misstankar om brott finns i nuläget inte.

Runt 18.15 larmades räddningstjänst, polis och ambulans till ännu en trafikolycka, nu på riksväg 214, nära Grindstugan, i Eskilstuna kommun.

Enligt Göran Risberg, vakthavande befäl vid Sörmlandspolisen, ska två bilar ha varit inblandade.

— Jag vet inte hur olyckan gick till men en två personbilar hakade i varandra på något sätt. En kvinna i den ena bilen klämdes fast, klipptes loss och har förts till Mälarsjukhuset. Hur skadad hon är vet jag inte. Passageraren i en bil lär ha brutit armen medan förare klarat sig oskadd, säger Risberg.

Vid 19.20-tiden var det dags igen. Två bilar frontalkolliderade på riksväg 52, vid Eriksberg, Stora Malm i Katrineholms kommun.

— Vi har patrull på plats men jag vet ännu inte hur det ser ut med personskador. Enligt uppgift ska alla inblandade vara ut ur bilarna i alla fall, säger Göran Risberg.

Läs också

( 9 st )

Läs mer om dessa ämnen

EskilstunaKatrineholmVingåkerTrafikolycka
Relaterat
annons

Mest delat denna vecka