Johanna Möller är dömd till livstids fängelse för mord, anstiftan till mord och försök till grovt bedrägeri. Foto:

Johanna Möller får tillstånd att träffa sina barn

Eskilstuna

Johanna Möller, skyldig för mord på sin pappa och anstiftan till mord på sin exman, får träffa sina barn, rapporterar Aftonbladet. Detta efter ett beslut från Kriminalvården.

Johanna Möller har enligt Aftonbladet ansökt om och nu fått tillstånd till att träffa två av sina barn. Kriminalvården skriver i sitt beslut att barnen måste komma sällskap av tjänstemän från Socialtjänsten om de ska få träffa sin mamma. Johanna Möller har ansökt om att få träffa sina barn utan sällskap, men det beviljade inte Kriminalvården, enligt Aftonbladet.

Johanna Möller och hennes dåvarande pojkvän Mohammad Rajabi dömdes för mord och mordförsök på Johanna Möllers föräldrar. Johanna Möller dömdes dessutom för anstiftan till mord på sin exman som hittades död i vattnet utanför Johanna Möllers föräldrars sommarstuga sommaren 2015.

Både Johanna Möller, dömd till livstids fängelse, och Mohammad Rajabi, dömd till 14 års fängelse och utvisning, har överklagat domen och fallet kommer att tas upp i hovrätten i Stockholm den 7 november. Rättegången beräknas hålla på till i februari och ta 30 rättegångsdagar.

Läs också

( 2 st )

Läs mer om dessa ämnen

ArbogamordetKrim
Relaterat