En man i 40-årsåldern blev grovt misshandel på en parkeringsplats i Eskilstuna vid 23-tiden på tisdagskvällen.

Man svårt misshandlad vid Ica-parkering: "Blödde kraftigt från ansiktet och var eventuellt knivhuggen i armen"

Eskilstuna

Vittnen såg hur mannen låg ner på marken samtidigt som en annan man sparkade och slog honom. Den misstänkte gärningsmannen ska också ha hållit en kniv i handen. En grov misshandel ägde rum vid parkeringen i anslutning till Ica Maxi på Karl Hovbergsgatan i Eskilstuna på tisdagskvällen.

Det var strax före klockan 23 på kvällen som vittnen ringde in och larmade polisen om vad som hände. De hade då sett hur en man som låg ner blev misshandlad av en annan man. Polisen kom till platsen kort därefter, men då hade den misstänkte försvunnit.

– Målsäganden, en Eskilstunabo, blödde kraftigt från ansiktet, var eventuellt knivhuggen i armen och kan också ha haft en fraktur i ena armen. Han fick föras i ambulans till sjukhuset, säger Lennart Vestergren hos polisen i Eskilstuna.

Lennart Vestergren berättar att vittnen hade sett att två personer befann sig intill mannen. En av dem, en man, ska ha varit aktiv i misshandeln, medan en kvinna ska stått bredvid och inte ha deltagit.

Polisen ska bara ha hållit ett kort förhör med den skadade mannen som är i 40-årsåldern.

– Plötsligt ska gärningsmannen ha dykt upp bakifrån och misshandlat honom. Målsäganden vet inte vad det handlade om, säger Lennart Vestergren.

Händelsen rubriceras som grov misshandel.

Läs också

( 15 st )

Läs mer om dessa ämnen

EskilstunaSkiftingeBrottKrimmisshandel
Relaterat