Många fall av misshandel i centrala Eskilstuna

Eskilstuna

Flera misshandelsfall med både män och kvinnor inblandade har anmälts till polisen i Eskilstuna under helgen.

Strax före klockan halv ett natten till lördag greps två män i 20-årsåldern misstänkta för misshandel i anslutning till en restaurang i centrala Eskilstuna. Männen ska ha gett sig på en entrévakt med bland annat knytnävsslag så att tumult uppstod på platsen. De båda misstänkta männen anhölls under lördagen men har nu släppts på fri fot. Misstankarna mot dem kvarstår dock.

Vid tvåtiden natten till lördag fick en 23-årig man åka ambulans till akuten efter att ha blivit misshandlad av flera andra personer på Nybron i centrala stan. Mannen ska ha stått på bron och diskuterat något med en bekant då flera okända män ska ha kommit fram och lagt sig i diskussionen och sedan slagit ner honom. Gärningsmännen ska bland annat ha sparkat på offret medan han låg ner på marken innan de sprang från platsen. 23-åringen fick bland annat skador i ansiktet och fördes enligt polisen till Mälarsjukhuset för vård.

Vid tretiden samma natt ska två kvinnor, den ena i 35-årsåldern och den andra i 20-årsåldern, ha hamnat i luven på varandra på Careliigatan. Kvinnorna ska bland annat ha slagits med knytnävarna och har enligt polisen helt olika uppfattningar kring vad som föregått bråket. Händelsen har nu resulterat i en anmälan och en motanmälan om misshandel.

Natten till söndag ska en kvinna ha knuffat omkull en man i 35-årsåldern inne på en krog på Gillbergavägen på Västermalm. Kvinnan är nu misstänkt för misshandel.

Läs också

( 1 st )

Läs mer om dessa ämnen

Eskilstuna CentrumBrottmisshandel
Relaterat

Mest delat denna vecka