Rånet uppges ha inträffat vid Bellmansplan i Brunnsbacken i Eskilstuna. OBS: Bilden är tagen vid ett annat tillfälle. Foto:

Nytt personrån i Eskilstuna – 37-åring misshandlad och bestulen

Eskilstuna

Natten mellan fredag och lördag inträffade ännu ett personrån i Eskilstuna. Två unga män uppges ha gett sig på en ensam 37-årig man, och misshandlat och bestulit honom.

Enligt den polisanmälan som har upprättats blev 37-åringen angripen av två för honom okända personer vid Bellmansplan i Eskilstuna. Klockan var omkring midnatt, natten mellan fredag och lördag.

37-åringen uppges ha fått ett slag i bakhuvudet av den ena rånaren, och därefter flera slag i ansiktet av den andre. Rånbytet ska ha blivit hans plånbok.

– Efteråt försvann de båda rånarna springandes mot Fröslunda, säger Anders Wigholm på polisen i Eskilstuna.

Polisen har bara ett vagt signalement på gärningsmännen. De uppges vara i 20-årsåldern, och var vid tillfället mörkt klädda. Båda uppges ha haft adidasbyxor och keps.

Det är oklart om personrånet kan kopplas till andra personrån under den senaste tidens rånvåg i Eskilstuna, enligt polisen. Vid det här tillfället ska gärningsmännen exempelvis inte ha varit mopedburna eller beväpnade.

Läs också

( 1 st )

Läs mer om dessa ämnen

EskilstunaFröslundaBrottKrimrån
Relaterat