• Så var det då dags att avsluta det gamla 2017 och fira in det nya 2018. Ett sprakande nyårsfyrverkeri målade natthimlen i Eskilstuna centrum i regnbågens alla färger och många Eskilstunabor trotsade kylan och det snöblandade regnet och gav sig ut för att titta. Foto:
  • Foto:
1/

Sprakande nyårsfyrverkeri lyste upp Eskilstunas himmel

Eskilstuna

Så var det gamla året plötsligt slut och det nya har redan börjat. I Eskilstuna firades årsslutet - och nystarten - med ett gnistrande nyårsfyrverkeri som målade natthimlen i centrum i regnbågens alla färger.

Det är väl få företeelser som har varit så omtvistade den sista tiden som fyrverkerier och raketer. Men vare sig man tillhör raketförespråkarna eller fyrverkerihatarna så var det svårt att gå miste om Eskilstuna kommuns traditionella nyårsfyrverkeri med tillhörande firande i och vid Klosters kyrka på nyårsnatten.

När det började dra ihop sig strax före midnatt, så drog sig Eskilstunaborna trots det iskalla snöblandade regnet, man ur huse till bästa utsiktsplatsen för att inte missa något. Medan somliga kom i bästa festblåsan och kostymen med champagneflaskor och glas i händerna, redo för att skåla in det nya året, kom andra rejält påpälsade från topp till tå - för att klara av kylan, vätan och det urriga vädret.

Så nu är det här år 2018!

Vi på Eskilstuna-Kuriren önskar er alla därute ett Gott Nytt År!

Läs också

( 2 st )

Läs mer om dessa ämnen

EskilstunaNyårWEBB_TV
Relaterat