Vad tycker Eskilstunaborna om rekryteringsmässan?

Eskilstuna

Osama Tellawi, Eskilstuna:

— Det är första gången jag kommer hit. Jag söker jobb som djurskötare, men jag har inte hittat någon som kan hjälpa mig här. De säger att det är en begränsad bransch.

Tomas Maxe, Eskilstuna:

— Jag är mer intresserad av att byta inriktning på jobb och måste titta vad som finns här i närheten. Jag har jobbat mycket i Stockholm och tittar vad som finns lokalt att jobba med i stället. Jag söker projektledare, produktchef, lite såna jobb inom marknadsföring, även inom försäljning. Jag har sett ett par jobb som verkar intressanta.

Matilda Eriksson, Eskilstuna:

— Det är väl en bra möjlighet där man kan se vilka jobb som finns och en möjlighet för företagen att se vilka potentiella anställda som kan finnas här. Jag har kommit hit för att se vilka möjligheter som finns. Jag tar studenten nu till sommaren så jag är intresserad av att ha ett jobb efter studenten.

Emil Axelsson, Eskilstuna:

— Vi har fått mycket information om vilka jobb som finns, vad folk söker och hur jag ska göra om jag vill ha ett jobb. Jag kollar mest jobb. Jag tar studenten nu i sommar så jag söker mest någon form av sommarjobb eller en tillsvidareanställning.

Läs också

( 1 st )

Läs mer om dessa ämnen

EskilstunaArbetsmarknad
Relaterat