Pojkvän, sambo eller man – han förtjänar det bästa

Julklappstips

Att hitta julklappar till sin partner kan vara svårt. Känns det som om du redan bockat av allt du haft på din mentala lista? Inga problem, Extra har några tips du kanske inte tänkt på.

Foto:

Rädda bina! Genom att skänka pengar till naturskyddsföreningen och sedan ge bort ett gåvobevis kan du visa på att julklappar inte alltid behöver vara fysiska. Om inte bin lockar kan du skänka pengar till världens hav eller för att stoppa klimathotet, bara för att nämna några exempel. Minsta belopp 100 kr.

Danska Holmegaard har snygga och unika glas, och speciellt ölglas. Coola ölglas till festliga tillfällen. Holmegaard 249 kr 30cl.

Är din partner svag för stark mat? Testa hans gränser genom att ge bort denna HETA sås. Blair's, finns bland annat på kryddhuset.nu 80kr.

Necessär i äkta skin som rymmer både hudvård och tandvård. Tiger of Sweden 1 000 kr.

Vem tycker inte det är snyggt med manliga armband? Satsa på enkel design, på så sätt förenklas matchningen. Fossil, finns på bland annat zalando.se för 549 kr.

Slå två flugor i en smäll. Behöver din partner en ny badrock? Gillar han Star Wars? Då är detta ett självklart val för dig - hur kul är det inte med en egen jedi hemma? bluebox.se 599kr.

Underskatta inte en blombukett - speciellt inte om den kostar skjortan. Para med ett personligt skrivet brev. Interflora 1 195 kr.

En trendig men ändå stilren klocka kan pigga upp vilken outfit som helst. Denna är unisex och därmed lite nättare än de traditionella herrklockorna. Black Oak, finns bland annat på Ur & Penn för 998kr.

Psst!

Stirra dig inte blind på benämningen pojkvän, sambo eller man. Dessa klappar passar alla, det är intresse och smak som ska styra - inte kön.

Läs också

( 3 st )

Läs mer om dessa ämnen

Jul
Relaterat