Foto: Pixabay.com

Sommaren är här! Så ser vi ut på stranden i år

Mode

Ljummet badvatten, ljusblå himmel, varma vindar och picknick i gräset - den idylliska svenska sommaren när den är som bäst. Ta till vara på de få dagar då det faktiskt går att njuta utomhus utan att frysa.

Våga satsa på mönster, tiden är kommen. Om du fortfarande känner dig lite obekväm kan ett steg i processen vara att välja badbyxor i en dov färg men som fortfarande har den där härliga känslan som mönster ger. Panos Emporio, small-xxl, 599 kronor.

1/

Asymmetriskt och sportigt känns uppiggande. Okej, brännan kanske inte blir den snyggaste, men vad gör det när bikinin är att dö för? Monki, överdel 150 kronor, underdel 100 kronor, xs-xl.

En härlig tunika att dra över bikinin eller baddräkten efter simturen. Transparent i luftig chiffong och ledig passform. Bonprix, storlek 36-58, 249 kronor.

Varma dagar kräver något att bära på huvudet! Det och att dricka mycket vatten är a och o för att undvika solsting. Brixton (finns bland annat på Åhlens), xs-xl, 499 kr.

Äntligen är baddräkten het igen! Snyggt och så mycket mer bekvämt än en liten bikini. Den här svarta modellen har en viss shapingeffekt och vadderade kupor, perfekt för både stor och liten byst. Espirit, storlek 36-44, 699,99 kronor.

Badkläder i starka och skrikande färger är verkligen på tapeten! Förutom att det är snyggt får den klarröda färgen dig att se mer solbränd ut. H&M, storlek xs-xl, 129 kronor.

En dag på stranden kräver en rejäl väska. För vem tycker det är kul att kånka på flera olika påsar? En flätad variant ger rätt semesterkänsla och kan även fyllas med rejält tunga grejer. Åhlens, 249 kronor.

Volanger, blommor och gult - tre starka trender för året. Supersöt bikiniöverdel från Gina Tricot. Storlek xs-xl, 149 kronor. Finns även matchande underdel.

Läs mer om dessa ämnen

mode sommar