Eskilstunas nya arena får ta emot många besvikna insändare men i dag får skribenterna också svar på sina frågor. Foto: Anders Nilsson.

Insändare: Anslagstavlan i Stiga Sports Arena är under all kritik

Insändare

Det här är en insändare med syfte att påverka. Det är läsare och andra externa skribenter som skriver texterna och det är deras egna åsikter som förs fram, inte tidningens. Läs mer: Så jobbar Eskilstuna-Kuriren och Strengnäs Tidning med journalistik.

Har varit och sett Guifs handbollsmatcher mot IFK Skövde och Sävehof. Den nya arenan är imponerande fin men allt är inte bra. Jag tänker på den stora fina anslagstavlan. Folk med normal syn kan inte se vilket lag som har spelare utvisad eller tid på detta. Det måste vara unikt i negativ bemärkelse att en av Sveriges modernaste och fina hallar inte har lyckats med denna upplysning. Man borde också kunna visa publiksiffran där.

När jag var på matchen mot Sävehof tog jag med mig kikare för att kunna se utvisningarna och tiden. Går det inte att fixa denna miss?

Inte heller är biljettförsäljningen är optimal. Jag hade ingen biljett när jag kom dit, skulle köpa ståplats och fick stå i biljettkön 20–30 minuter. Den marknadsansvarige i Guif har en hel del att åtgärda och förhoppningsvis förbättra.

Bengt Wahlström

Läs också

( 1 st )

Läs mer om dessa ämnen

Stiga Sports ArenaInsändare
Relaterat

Mest delat denna vecka