• Moderaten Björn Svanström vill att Jari Puustinen slutar att samarbeta med Jimmy Jansson.
1/

Insändare: Jari måste bryta med Jimmy

Insändare

Det här är en insändare med syfte att påverka. Det är läsare och andra externa skribenter som skriver texterna och det är deras egna åsikter som förs fram, inte tidningens. Läs mer: Så jobbar Eskilstuna-Kuriren och Strengnäs Tidning med journalistik.

Nu har Anna Kinberg Batra avgått, mycket tack vare hennes invit till Sverigedemokraterna. Här i vår lilla stad, Eskilstuna, har Moderaterna allierat sig med deras absolut största motståndare i politiken, Socialdemokraterna. Jari Puustinen går helt och håller i deras fotspår.

Det verkar som att Jaris stora gud här i Eskilstuna är Jimmy Jansson (S). Vad än Jimmy säger så håller Jari med. Hos Moderaterna i Eskilstuna finns många äldre människor som är medlemmar eller sympatisörer. Varför har dessa ej protesterat, gjort uppror, mot Jari och hans politiska engagemang, att gå i Jimmy Janssons fotspår?

Jag har i alla år röstat på Moderaterna i kommunen, men om inte Jari Puustinen bryter med Socialdemokraterna före valet så har han förlorat min röst och många andras röst.

Björn Svanström

före detta fritidspolitiker för Moderaterna

Läs också

( 2 st )

Läs mer om dessa ämnen

Jari Puustinen (M)Jimmy Jansson (S)InsändareKommunalpolitik
Relaterat

Mest delat denna vecka