Signaturen "Cyklisten" vill inte vara med och betala ett parkeringshus som ska gå med förlust i tio år. Foto: Marie Bremberg.

Insändare: P-hus som går med förlust – vilket slöseri med skattepengar

Insändare
annons

Det här är en insändare med syfte att påverka. Det är läsare och andra externa skribenter som skriver texterna och det är deras egna åsikter som förs fram, inte tidningens. Läs mer: Så jobbar Eskilstuna-Kuriren och Strengnäs Tidning med journalistik.

Apropå artikeln om det nya parkeringshuset i Munktellstaden som enligt beräkningarna kommer att gå med cirka 1,6 miljoner back de första tio åren, publicerad den 6 september.

Jag som inte äger en bil, varför ska jag vara med och betala ett p-hus som kommer att gå back i tio år? Vad är det för snille gjorde den kalkylen att bygga ett p-hus som går med förlust? Mitt förslag är följande: Hyr då ut parkeringsplatser till folk som är i behov av parkering och ha det bevakat. Titta till exempel på hur det ser ut på Gränsgatan som korsar Eleonoragatan – fullt med parkerade bilar. Jag vill inte med mina skattepengar vara med och betala ett p-hus som jag aldrig kommer att nyttja.

Cyklisten

Läs också

( 9 st )

Läs mer om dessa ämnen

InsändareTrafikskatter
Relaterat
annons

Mest delat denna vecka