Eva Eriksson uppmanar kommunen och fastighetsägare att sköta om sina tomter så att växter inte hamnar där folk ska gå. Foto: Fredrik Sandberg / SCANPIX.

Insändare: Snälla – gör så att vi kan gå på trottoaren!

Insändare

Det här är en insändare med syfte att påverka. Det är läsare och andra externa skribenter som skriver texterna och det är deras egna åsikter som förs fram, inte tidningens. Läs mer: Så jobbar Eskilstuna-Kuriren och Strengnäs Tidning med journalistik.

Flera gånger har jag kontaktat parkenheten i Strängnäs kommun för att fråga vad man kan göra åt alla buskar och häckar som sticker ut gå gångbanorna, även träd börjar hänga över men inget händer!

Både fastighetsägare och kommunen MÅSTE börja göra något. Ta ansvar över det som är ert. År efter år går och det blir bara värre. På många ställen kan man inte ens mötas utan att en person måste gå ut i gatan.

Är ute och går ofta och att ingen verkar bryr sig, varken kommunen eller fastighetsägare som faktiskt är skyldiga att underhålla. Snälla gör så att det blir mer njutbart att gå i vår vackra stad.

Eva Eriksson

Läs också

( 4 st )

Läs mer om dessa ämnen

SträngnäsInsändareTrädgård
Relaterat