Gamla bensinmacken i centrala Flen kanske bidrar till vinst i tävlingen Sveriges fulaste stad, skriver Nina Lindh.

Insändare: Vinner Flen tävlingen Sveriges fulaste stad?

Insändare

Det här är en insändare med syfte att påverka. Det är läsare och andra externa skribenter som skriver texterna och det är deras egna åsikter som förs fram, inte tidningens. Läs mer: Så jobbar Eskilstuna-Kuriren och Strengnäs Tidning med journalistik.

Föreningen Arkitektupproret har startat en omröstning för att rösta fram Sveriges fulaste stad. Omröstningen pågår till 21 oktober och Flen ligger nu på en sjätte plats. Flens kommun har uppmärksammat omröstningen och frågar Flensborna på Facebook om de håller med om att Flen kan vara Sveriges fulaste stad.

Blandade åsikter delas i flödet och kommunikationsavdelningen på Flens kommun väljer att besvara några av kommentarerna med svarstext och några med skämtsamma filmklipp.

Jag hade gärna sett ett seriöst deltagande och åsikter från våra politiker i Facebookfrågan. Vad gör politikerna i Flens kommun för att Flen ska slippa få negativ publicitet som Sveriges fulaste stad? Vad händer till exempel i frågan om den gamla bensinmacken i centrala Flen ska få se ut som den gör? Med byggnader som bensinmacken är nog Flen tyvärr en kandidat till seger i föreningen Arkitektupprorets omröstning.

Nina Lindh

Läs också

( 1 st )

Läs mer om dessa ämnen

FlenInsändare
Relaterat