Signaturen "Moralens väktare" tycker att bilförarna i Torshälla borde parkera bättre vid Östra torget.

Parkeringskaos på Östra torget i Torshälla

Insändare

Det här är en insändare med syfte att påverka. Det är läsare och andra externa skribenter som skriver texterna och det är deras egna åsikter som förs fram, inte tidningens. Läs mer: Så jobbar Eskilstuna-Kuriren och Strengnäs Tidning med journalistik.

Blir så less på bilförare som inte respekterar trafikskyltar, de borde inte ha körkort alls. Mellan Coop och "Vattenbärerskan" i Torshälla finns en enkelriktad gata. På den gatan råder stoppförbud, men bilförare parkerar alltså till vänster mot vattenbärerskan, kliver ur och uträttar sina olika ärenden och en del sätter sig på torget.

Nu till det lite roliga. Polisen åker rätt ofta där och strunta i att bilar står felparkerade, även när de har blåskontroller vid Systembolaget i Torshälla. Här om dagen kom en ledningsgruppsbil från polisen åkandes och sket i de felparkerade bilarna.

Det finns en stoppförbudsskylt, men den står på fel sida och skylten vrids det och vänds på. Den borde stå på vänster sida och vara lite lägre så att förarna verkligen uppmärksammar den.

Linjebussarna som åker där har ju ibland problem med framkomligheten. Dags att få bort de vilda västernparkeringarna.

Moralens väktare

Läs också

( 2 st )

Läs mer om dessa ämnen

TorshällaBiltrafikInsändare
Relaterat