En handbollsälskare håller med Hans Bergströms insändare om att trapporna i Stiga Sports Arena borde ha räcke. Foto: Veronica Karlsson.

Svårt att ta sig fram i Stiga Sports Arena

Eskilstuna

Det här är en insändare med syfte att påverka. Det är läsare och andra externa skribenter som skriver texterna och det är deras egna åsikter som förs fram, inte tidningens. Läs mer: Så jobbar Eskilstuna-Kuriren och Strengnäs Tidning med journalistik.

Instämmer i Hans Bergströms insändare "Guif behöver förbättra sina kringarrangemang", publicerad den 21 september, angående vad gäller branta trappor i nya hallen.

Var på Guifs senaste hemmamatch och hade samma problem som beskrivs gällande trapporna. Jag har krycka och att då tas sig ned till tredje raden var svårt och att komma därifrån var ännu värre. Fick hjälp av en man i Guiftröja som hjälpte mig ned till bottenplan och kunde på så sett komma rakt ut. Det måste gå att få någon typ räcke att håll sig i.

Varför finns det inte en skylt som talar om platsernas placering? De som står i kassan har den liggande framför sig, men inte så att köparen kan se dessa. En display som visar lediga platser skulle vara det bästa.

En som älskar handboll 

Läs också

( 1 st )

Läs mer om dessa ämnen

Stiga Sports ArenaInsändare
Relaterat

Mest delat denna vecka