Gräddat bröd med kardemumma, grädde och mandelmassa. Så långt är allt som vanligt – men sen rullas det hela ihop och stoppas i frysen. Konditor Ulf Anderssons uppfinning semmelrullen börjar hitta en publik, men bäst säljer som alltid den klassiska semmelbullen. Foto:

Älskad bulle får ny form på Eskilstuna-fiket – här är semmelrullen

ESKILSTUNA

Semlor har blivit en miljardindustri och vi svenskar tycks aldrig få nog av denna älskade lilla gräddbulle – eller av nya varianter på den.

På konditor Ulf Anderssons bakbord trängs en unik nymodighet bland bästsäljande klassiker: Semmelrullen.

Ja, jag vill läsa mer!

Artikeln är en del av vårt Premium-innehåll, exklusivt för våra kunder

Redan kund? Då har du tillgång till alla texter, logga in för a läsa! Jag är redan kund

Läs allt för 99:-/mån

Löpande prenumeration med månadsbetalning.
Enkelt att säga upp online.

Allt det här ingår i Surfpaketet:

• Alla artiklar på sajt och i nyhetsapp
Sveriges lokalnyheter, 40 sajter och appar
• PLUS-förmåner

Vill du ha tillgång till e-tidning och papperstidning?
Se fler erbjudanden här

1
Steg 1 av 2
2
Steg 2 av 2
Ja, jag godkänner prenumerationsvillkoren