— En mycket bra idé även om den är oprövad för vår del. Tom Nyström på Restaurang Kalas i Eskilstuna gick först helt nyligen med i matsvinnsprojektet Resq Club. Foto:

Så kan restaurangernas matsvinn reduceras

Eskilstuna

En miljon måltider ska räddas undan sophinken under 2017.

Det är målet för Resq Club som vill reducera matsvinnet på restauranger och kaféer och som nu startat sin verksamhet Eskilstuna.

Ja, jag vill läsa mer!

Artikeln är en del av vårt Premium-innehåll, exklusivt för våra kunder

Redan kund? Grattis, du vet mer än många andra och har tillgång till alla texter. Jag är redan kund
PROVLÄS
en månad
FÖR ENDAST
1:-
DÄREFTER 99:-/MÅNMÅNAD

Bli kund du också

Första månaden 1 krona därefter tillsvidare 99 kr i månaden. Ingen bindningstid. Surfpaketet innehåller obegränsad läsning på www.ekuriren.se samt tillgång till PLUS-förmåner.

För fler prenumerationserbjudanden – klicka här

Ja tack, jag vill beställa Surfpaketet. Registrera en epostadress och välj ett lösenord
1
Steg 1 av 2
2
Steg 2 av 2

Mest delat denna vecka

Relaterat