Christer Lindarws show i Eskilstuna är snudd på slutsåld fyra månader innan det är dags. Foto:

After Dark i Eskilstuna nästan slutsålt

Eskilstuna

Idag, torsdag, släpps ytterligare 200 biljetter till var och en av de fyra förställningarna av Christer Lindarws show "This is it" på Stiga Sports Arena i Eskilstuna 4-6 januari. Sedan är allt slutsålt.

Förra veckan sattes en extraföreställning in sedan de tre planerade showerna snudd på helt sålts ut. Också extrabiljetterna gick åt i ett nafs.

— Vi kunde faktiskt inte drömma om att det skulle gå så här bra att fylla Eskilstunas arena flera gånger om, säger Agne Olsson som producerat den show som Christer Lindarw sagt är hans allra sista stora uppsättning.

— Det är jätteroligt för Christer att så många vill se showen i hans hemstad. Men egentligen går det alldeles för bra - för vi kan bara inte göra fler än fyra föreställningar i Eskilstuna. Vi kör 54 på Oscarsteatern under hösten och det finns bara ingen möjlighet att lägga in ännu fler i Eskilstuna.

Totalt släpps 1200 biljetter till varje show.

— Fler än så kan vi inte ta in. Tanken är att alla ska se bra, den här showen är inget man bara lyssnar till, det handlar lika mycket om teater och om att kunna uppfatta vad som händer på scenen. Att använda alla arenans platser vore inte rättvist mot publiken, säger Agne Olsson som hållit lite på de 200 sista biljetterna för att få till en jämn publikfördelning över de olika föreställningarna.

Läs mer om dessa ämnen

Musikteater