Per Fritzell kommer till Eskilstuna med showen "Ska vi ha chips? - En kväll med Per Fritzell". Foto:

Galenskap i ord och ton med Per Fritzell

Show

Mannen som gjorde att svenska folket för evigt förknippar husvagnsliv med en blå träningsoverall, Per Fritzell, blev folkkär för sina sketcher och sånger med Galenskaparna och After shave.

I höst kommer han till Eskilstuna med en egen show.

Nästa år ska Per Fritzell kommer spela "Macken" tillsammans med Galenskaparna & After Shave. Men innan dess ger han sig ut på den egna turnén "Ska vi ha chips? - En kväll med Per Fritzell".

Lördagen den 25 november kommer den till Royal i Eskilstuna.

Föreställningen innehåller sång, sketcher, musik och monologer i högt tempo. Det blir hembygdsföreningens ordförande Assarsson, "Truckdriving Son"g, italienare och andra favoriter genom åren, ackompanjerat av Jesper Hugossons orkester.

Per Fritzell ingick i slutet av 1970-talet i barbershop-gruppen After Shave. Under studietiden på Chalmers kom gruppen i kontakt med humorgruppen Galenskaparna och 1982 slog grupperna sig samman och bildade Galenskaparna och After shave som i dag är legendarer inom svensk humor och underhållning med flera shower, tv-program och filmer i ryggen.

Vid sidan av arbetet i After shave som har Per Fritzell bland annat varit programledare i tv och spelat i filmer. Han är också flitigt anlitad som konferencier och håller i galor och invigningar.

Biljetterna till "Ska vi ha chips? - En kväll med Per Fritzell" släpps lördag 26 augusti, och finns på Tickster.com

Läs också

( 15 st )

Läs mer om dessa ämnen

EskilstunaKultur/Nöjemusik
Relaterat