Joe Labero flyttar sin föreställning "Inferno" till Kina men kommer till Sverige i vår som planerat. Foto:

Kinaflytt påverkar inte Sverigeturné

show

På söndagen meddelades det att illusionisten Joe Labero ställer in 105 föreställningar av sin Las Vegas-show "Inferno" efter ett erbjudande om att i stället flytta föreställningen till Kina.

– Vi har jobbat ganska länge för en grej i Kina, i Macao. Vi har lagt allt fokus på det, sa producenten Patrik Krall till Expressen, som var först med att rapportera nyheten.

Att jobba i Las Vegas var en livslång dröm, berättade Joe Labero för TT i februari i år då hans föreställning hade premiär.

– Det här kommer att öppna andra portar för vad som händer framöver. Vi får se, jag är spänd av förväntan. Stannar vi i fem år eller längre? sade han då.

Med 130 spelade föreställningar öppnades dörren till Kina och Macao, som är en halvö belägen väster om Hongkong, känd som Asiens Las Vegas.

Samtidigt som Joe Labero spelat Inferno i Las Vegas förberetder han den nya showen "Inflame", som ska gå på turné i Sverige våren 2019. Bland annat ska en föreställning spelas i Stiga Sports Arena i Eskilstuna den 15 februari och en i Rosvalla i Nyköping den 24 mars.

Det nya engagemanget i Kina ska inte påverka Sverigeturnén, meddelar Magnus Stråberg från PR & CO, som ansvarar för Joe Laberos marknadsföring.

"Det kommer inte påverka showandet i Sörmland och Sverige. Han kommer flyga mellan Sverige och Kina för detta. Det blir olika shower i Sverige och Kina dessutom!" skriver Magnus Stråberg i ett mejl till Eskilstuna-Kuriren. EK/TT

Läs också

( 3 st )

Läs mer om dessa ämnen

Plats/EskilstunaStiga Sports ArenaKultur/NöjeShow
Relaterat