• The Refreshments. Foto:
  • Clipjoint Cutups värmer upp publiken. Foto:
1/

Konsert med The Refreshments flyttar inomhus

Konsert

Väderprognoserna spådde kraftig blåst, regn och åska. Då beslutade arrangören och bandet att fredagens konsert med rockbandet The Refreshments flyttas från Rademachersmedjorna till Royal i Eskilstuna.

Spelningen med det legendariska svenska rockbandet The Refreshments äger nu rum i biografsalongen i kulturhuset Royal den 10 augusti.

– Bandet, deras management och jag tog gemensamt beslutet att flytta konserten inomhus eftersom alla väderprognoser tyder på åska, vilket i sin tur kan vara en säkerhetsrisk, säger arrangören Patrik Kolar.

The Refreshments från Gävle har turnerat oavbrutet i nästan 30 år och sålt massor av skivor genom åren. Bandet har medverkat i Melodifestivalen och agerat band åt turnerande världsstjärnor som Dave Edmunds.

På Royal kommer publiken att värmas upp av bandet Clipjoint Cutups, som spelar rockabilly som den lät på 1950-talet - utan trummor.

Köpt biljett gäller på det nya spelstället.

Flytten till Royal innebär dock att antalet platser blir färre. Därför finns det bara ett fåtal biljetter kvar, meddelar arrangören.

Läs också

( 1 st )

Läs mer om dessa ämnen

EskilstunaRademachersmedjornaRoyalKonsertKultur/NöjeMusik
Relaterat