• Messiah Hallberg turnerar med en ny ståuppshow nästa år. I oktober kommer han till Eskilstuna. Bilden är från hans förra besök på Biografbaren. Foto:
  • Messiah Hallberg.
1/

Messiah Hallberg klar för Eskilstuna

Humor

Komikern Messiah Hallberg satsar på en ny ståuppshow. I höst turnerar han landet runt med "Scener ur ett 'äktenskap' - en standupshow om att bli ihop, bita ihop och bryta ihop".

Den 17 oktober kommer han till Eskilstuna.

Messiah Hallbergs nya show beskrivs som naken och självutlämnande.

– Bara en idiot försöker sig på en kärleksrelation i dag. Ändå gör folk det, varje dag, hela tiden. Det här kommer bli det mest personliga jag gjort på scen, min egen variant på Knausgårds "Min kamp" fast förhoppningsvis något roligare", säger Messiah Hallberg i ett pressmeddelande.

Messiah Hallberg har en hektisk tid bakom sig. 2016 startade han tillsammans med Jakob Öqvist humorpodcasten Freakshow. Han har synts i "Parlamentet" och tv-serien "Finaste familjen" och även jobbat som programledare för "Vakna med NRJ".

2017 turnerade han med sin första soloföreställning "Den missförstådde profeten", och besökte då Biografbaren i Eskilstuna. Samma år fick han ta emot priset som årets manliga komiker på Svenska standupgalan.

Den 17 oktober 2019 kommer Messiah Hallberg till Royalbiografen i Eskilstuna med sin nya show.

Biljetter är släppta och säljs på Tickster.com. TT/EK

Läs också

( 15 st )

Läs mer om dessa ämnen

EskilstunaRoyalHumorKultur/NöjeStand up
Relaterat