Humorkollektivet Västkusteffekten drabbade Eskilstuna i fjol. Den 2 augusti kommer Henrik Olsson, Tobias Persson, Ann Westin, Henrik Hjelt och Mikael Tornving tillbaka, tillsammans med Anna Blomberg. Foto:

Västkusteffekten slår till i sommar

Humor

Komikerkollektivet Västkusteffekten ger sig ut på sommarturné igen. I år tar Mikael Tornving, Henrik Hjelt, Ann Westin, Tobias Persson och Anna Blomberg med sig sin hustrubadur och kommer till i Royal i Eskilstuna den 2 augusti!

Sex tungviktare inom svensk humor utlovar stand up med värme när de för andra sommaren i rad kommer till Eskilstuna.

I fjol hade komiken Mikael Tornving ett inslag i sin stand up där publiken fick ställa frågor i förväg, Det kommer han att göra även i år.

– För mig som är medelålders vit man är det ju den högsta formen av njutning att få förklara saker för människor som inte har mikrofon och kan ifrågasätta mig. Det får mig att känna mig rik och betydelsefull, jag älskar det, säger Mikael Tornving i ett pressmeddelande,

Mikael Tornving hälsar att han, precis som tidigare år, tar emot alla spörsmål men föredrar frågor om samhälle och historia.

En som inte var med när Västkusteffekten kom till Eskilstuna 2017 är Anna Blomberg. I år är hon med, och då kan man alltid hoppas på imitationer av Jimmie Åkesson eller besök av kåta Gun.

Övriga medverkande är Ann Westin, ordvitsaren Tobias Persson och Henrik Hjelt. Med som sidekick och hustrubadur är också musikern Henrik Olsson från Österåker i Sörmland, som bjuder på musikalisk underhållning.

Biljetterna släpps onsdag 25 april på Tickster.

Läs också

( 1 st )

Läs mer om dessa ämnen

Plats/EskilstunaRoyalHumorKultur/NöjeStand upsommar
Relaterat