Anna och Robert Schweitz driver bageriet tillsammans. – Jag är jätteglad för att vi gör det ihop. Det gäller att verkligen vara lyhörda för varandra. Jag utvecklar nya saker och Robert förfinar dem, säger Anna Schweitz. Foto:

Annas hembageri för den som vill fika med gott samvete

MARIEFRED

Inspirationen kommer från mormor och viljan att sprida kunskap om ett riktigt mathantverk är stor. Resultatet? De har fått mästarklass-stämpel i årets White guide och vann kategorin Årets hållbarhetspris. – Det är väldigt speciellt, när det gäller hållbarhet kan man aldrig köra det lite på sidan om, det måste komma från hjärtat, säger Anna Schweitz.

Ja, jag vill läsa mer!

Artikeln är en del av vårt Premium-innehåll, exklusivt för våra kunder

Redan kund? Då har du tillgång till alla texter, logga in för a läsa! Jag är redan kund

Läs allt för 99:-/mån

Löpande prenumeration med månadsbetalning.
Enkelt att säga upp online.

Allt det här ingår i Surfpaketet:

• Alla artiklar på sajt och i nyhetsapp
Sveriges lokalnyheter, 40 sajter och appar
• PLUS-förmåner

Vill du ha tillgång till e-tidning och papperstidning?
Se fler erbjudanden här

1
Steg 1 av 2
2
Steg 2 av 2
Ja, jag godkänner prenumerationsvillkoren
Relaterat