"En uppsalafamilj som kom på besök berättade att de åker hit för att vi gör bättre mat här än vad de gör hemma, det är lite roligt", säger Mats Sjöstedt. Foto:

Hornuddens ekokrog gör det på sitt sätt

STRÄNGNÄS

För sitt hållbarhetsperspektiv och bakverk med en tvist har de fått en självklar plats i White guides cafédel.

– Vi vill bidra till en hållbar utveckling, Det ska vara juste för miljön med tanke på våra barnbarn. Vi vill inspirera och erbjuda ett alternativ säger Karin Sjöstedt.

Ja, jag vill läsa mer!

Artikeln är en del av vårt Premium-innehåll, exklusivt för våra kunder

Redan kund? Då har du tillgång till alla texter, logga in för a läsa! Jag är redan kund

Läs allt för 99:-/mån

Löpande prenumeration med månadsbetalning.
Enkelt att säga upp online.

Allt det här ingår i Surfpaketet:

• Alla artiklar på sajt och i nyhetsapp
Sveriges lokalnyheter, 40 sajter och appar
• PLUS-förmåner

Vill du ha tillgång till e-tidning och papperstidning?
Se fler erbjudanden här

1
Steg 1 av 2
2
Steg 2 av 2
Ja, jag godkänner prenumerationsvillkoren
Relaterat