Som jag har längtat efter dig. Vi har nyligen mötts och är fortfarande ovana vid varandra. Jag känner mig lite tafatt och är rädd för att bete mig fel. Oron var obefogad. Vi fick en fin start. Efter att ha spenderat några ynka dagar med dig i min famn fick jag tillträde till en värld där färgerna var intensivare och detaljerna skarpare. Du visade dig vara känslig och kunna uppfatta nyanser och djup. Jag imponeras av din lyhördhet och förmåga att anpassa dig till olika situationer. Din insida förefaller alltså vara lika fin som din utsida.

Jag har så många frågor, vet ännu så lite om dig. Är du pålitlig? Kan jag lita på dig i alla väder eller kommer du att svika när förutsättningarna är som tuffast?

Vad är det jag blundar för i denna nyförälskelsefas? Tja, i jämförelse med tidigare bekantskaper verkar du inte vara så jättesnabb i vändningarna. Men det är ok. Jag värdesätter dina andra egenskaper högre.

Vad som mer döljer sig i din personlighet återstår att se. Jag ska inte pressa dig på mer information just nu, i sinom tid hoppas jag kunna trycka på rätt knappar för att lära känna dig fullt ut.

För nu är det vi - du och jag, Canon EOS 5D Mark IV. En ny kamera alltså, för alla er som inte är fotografer. Tänk va roligt vi ska ha!