Magnus Carlson, sång och Gunnar Frick på piano och gitarr. Så ser line up-en ut den 2 februari när det blir det turnépremiär på Royal i Eskilstuna.

Året som gått har varit intensivt för Magnus Carlson, med release av soloalbumet ”Den långa vägen hem”, och flera turnéer och konserter som soloartist och med bandet Weeping Willows.

‒Jag är oftast ute och spelar med stora band på scenen som Weeping Willows, en symfoniorkester eller det bandet jag turnerat med nyligen som soloartist. Därför känns det extra roligt att spela tillsammans med bara Gunnar eftersom det blir totalt avskalade versioner då, vilket är storslaget i sig. Vi spelar "låtar i mitt liv" och så tillkommer det en story som förknippas med låtarna, hälsar Magnus Carlson i ett pressmeddelande.

Låtarna Magnus Carlson framför under turnén blir en blandning av sånger från hans skivkarriär och covers av låtar som influerat honom, bland annat av Emmylou Harris, Frank Sinatra, Nick Cave, Elvis, David Bowie, Depeche Mode och många, många fler. Konserten är minst två timmar lång, enligt pressmeddelandet.