Vintern har delvis inneburit tid för ÄterhÀmtning för entreprenören Elisabeth Lundberg som satt catering och den blÄ foodtrucken pÄ tillfÀllig paus.
â Det behövdes för att inte slĂ„ krokben pĂ„ mig sjĂ€lv, sĂ€ger hon.
Men nu Àr det klart att Elisabeth Lundberg frÄn och med första maj i Är Äter fÄr tillgÄng till guldlÀget ute pÄ holmen i Stadsparken dÀr hennes numera inarbetade Miami najs-koncept vÀntas dra igÄng senare samma mÄnad.
Sommarbaren, som hade premiÀr förra Äret, Àr konstruerad av flera containrar som för nÀrvarande förvaras i NÀshulta i vÀntan pÄ att fÄ flytta tillbaka till Äkanten i centrala Eskilstuna tillsammans med bÀnkar, strandfÄtöljer, parasoller och bord.
â Förra Ă„ret var det vĂ€ldigt snabba ryck nĂ€r vi skulle öppna och ingen tid över till planering. DĂ€rför var det mycket som föll mellan stolarna. I Ă„r kan vi organisera oss bĂ€ttre, sĂ€ger Elisabeth Lundberg.
UpplÀgget, med servering under bar himmel kommer kÀnnas igen, men i Är Àr planen att det ska finnas nÄgon form av tÀlttak att ta till under regniga dagar. För just regniga dagar var det gott om sommaren som gick.
â De större makterna testade mig verkligen. Men nu hoppas vi pĂ„ mer musik och utökad bar pĂ„ soldagar.
I höst Àr tanken att ta Miami najs-idén ett steg vidare för eventuell etablering pÄ flera hÄll.
â MĂ„let Ă€r att paketera hela konceptet till en kedja. Mer kan jag inte sĂ€ga nu, först fĂ„r vi se hur sommaren blir.