På andra sidan bordet sitter Rico Ericsson och Hanna Larsson.
Bara om några timmar öppnar Söderhaket igen efter en stor renovering.
Restaurangen har varit stängd sedan september.
Paret är otroligt lugna, trots att det finns mycket kvar att hinna med innan klockan slår 17.00.
Men det är det här de kan.
– Det känns kul att äntligen få göra det vi kan och det vi är bäst på, säger Hanna Larsson.
Än har restaurangen inte gått ut med att de öppnar.
– Några vet om att vi slår upp dörrarna ikväll, men annars är det få som vet. Vi får se hur mycket folk som kommer.
Men ni vill väl ha fullt hus?
– Ja, klart!
Rico Ericsson fyller i:
– Många har gått förbi här och frågat: När öppnar ni? Nu kan vi äntligen ge ett svar.
Hanna Larsson menar på att vägen hit har varit lång.
Går det att beskriva hur det senaste halvåret har varit?
– Nej, egentligen inte. Det är väldigt svårt att säga hur det har varit. Det juridiska är inte vår starkaste sida, men det löste sig till slut.
Under november 2024 hamnade Söderhaket i en juridisk tvist med hyresvärden.
– Utan en jurist hade Söderhaket inte funnits i dag. Vi har nog inte landat i vad det är vi har varit med om, säger Hanna Larsson.
Hur kändes det att få komma hit igen?
– När vi fick nycklarna till lokalen blev vi tvungna att ringa in en målare i all hast och där hade vi tur. Det är mycket tack vare andra som vi kan öppna i dag.
Rico fyller i:
– Vi hade alltid en tanke om att vi skulle öppna igen. Men under tiden så visste vi inte vad som skulle ske. De första månaderna stod allt still.
– Det var när vi tog hjälp av en jurist som det började hända grejer. Först fick vi till oss att vi skulle få öppna 1 mars, men då var inte ventilationen klar. Vi har aldrig vetat när vi får öppna restaurangen igen, säger Hanna Larsson.
I slutet på mars var lokalen godkänd.
Baren är renoverad, väggarna är nymålade och golvet är utbytt.
– Lokalen har fått ett jäkla lyft, säger Rico Ericsson.
Vem av er är det som har sista ordet när det kommer till inredning?
Rico tittar på Hanna med ett leende.
– Det är väl du, säger han och skrattar.
Hanna beskriver framtiden som: "Full fart framåt".
– Det är snart sommar, vilket är den bästa säsongen för oss. Vi ska börja anställa personal och nu är det raka vägen in i kaklet.
Det fanns tvivel när Söderhaket började hinta om att öppna i veckan.
– När vi berättade att vi ska öppna var det många som sa att vi inte skulle klara det. Vilket egentligen bara gjorde oss mer taggade. Det känns otroligt roligt, säger Rico.
Uteserveringen kommer att öppna i början på maj.
– Vi vill inte vara någon annanstans än på söder, vi har helt fantastiska gäster, säger Hanna.
Men någon uteservering precis intill ån kommer inte att bli av. Då kommunen bedömt det som en säkerhetsrisk.
– Det är tråkigt att vi inte kan utnyttja den sidan, för den är helt magisk på sommaren, säger Rico.
Dock finns det en tidsplan när den uteserveringen kan komma att finnas igen.
– Förhoppningsvis kan vi använda den till nästa sommar.
I bakgrunden hörs det sista finliret inför öppningen.
– Nu ska vi inreda, få bort alla flyttkartonger och möblera.
Rico fyller i:
– Och dammsuga och sedan moppa.
– Sen är det bara dukningen kvar, säger Hanna med ett leende.
Ni känns otroligt lugna.
– Vi preppade mycket igår och det är ingen idé att stressa upp sig, säger Rico.
Under fredagen kommer även en ny meny att presenteras.
– Men de gamla klassikerna finns kvar såklart. Vi gillar att göra menyn säsongsbaserad.
Men vad den menyn innehåller vill paret inte avslöja.