Nu handlar det om en oanmäld inspektion, eller ett tillsynsbesök, och tillsägelsen heter då en erinran enligt 9 kapitlet alkohollagen.
Men andemeningen är densamma.
Det var i slutet av oktober som inspektionen genomfördes, och man upptäckte två brister; alkohol serverades trots att inga maträtter serverades. Vilket lagen kräver.
Dessutom serverades helflaskor med vin utan att någon i personalstyrkan hade uppsyn över serveringen.
En åtgärdsplan krävdes in av ägarna, som svarade inom en dryg vecka att man nu skulle se till att mat ska finnas att värma på till gästerna, och det ska även finnas en servitör när någon vill beställa en hel flaska vin till borden.
Men svaret är bara delvis tillfredsställande eftersom det inte är tillåtet att bara värma mat. Utskänkningstillståndet kräver att maten ska vara lagad eller tillredd, skriver alkoholinspektör Inger Cedervad som dock poängterar att bristerna inte kräver vare sig ett återkallande av tillstånd eller ens en varning utan bör stanna vid en erinran.