Mat från två världsdelar

Från Vietnam till Eskilstuna, via Mjölby och Stuttgart. Sherlie Vong har gjort en lång resa och lägger nu ned själ och hjärta i anrika lunchrestaurangen Nordstjernan. Här ska hon kombinera den väl inarbetade husmanskosten med asiatiska rätter, en gnutta fransk matlagning och ett mer utvecklat hälsotänk.

Eskilstuna2010-01-14 06:37

– Det är viktigt att göra långsamma förändringar. Alla gäster ska känna igen sig samtidigt som jag vill bjuda på nyheter och förbättringar.

Sherlie Vong tog över som ny ägare av Nordstjernan den 1 januari.

En vecka tidigare fick hon nyckeln i sin hand, och har med familjens och goda vänners hjälp målat om lokalerna och inrett med nya textilier. I övrigt har hon behållit hela personalen, inklusive kockar och kallskänka.

Läs hela artikeln i torsdagens papperstidning

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om