Räddningstjänsten larmades till korsningen mellan Hejargatan och Svarvargatan i Vilsta industriområde i Eskilstuna strax efter klockan två på fredagseftermiddagen.

Enligt Räddsam Mälardalen hade tre fordon kolliderat på platsen.

– Det ska ha varit en taxi, en personbil och en lastbil som på något vis kört in i varandra i en korsning, säger Anders Ellow, inre befäl vid Räddsam Mälardalen.

Enligt räddningstjänsten ska en person ha blött från armen, men det ska enligt uppgift inte röra sig om någon allvarlig skada. Personen fick följa med ambulans till sjukhus.

– Det kan ha varit så att någon brutit mot högerregeln och att bilarna kört in lätt i varandra. Det verkar inte ha handlat om någon kraftigare kollision. Det var även halt på platsen, säger Anders Ellow.

Enligt polisen finns det uppgifter som tyder på att en av bilförarna inte ska ha iakttagit väjningsplikt och då krockat med en bil som kom på huvudleden. Därefter ska den ena bilen ha krockat ytterligare en gång, då med lastbilen.

– Polisen har påbörjat en utredning för att ta reda på om trafikbrott kan misstänkas, meddelar polisens presstalesperson Thomas Agnevik.

[map type="google-maps" lat="59.346520385633504" long="16.479515602594024" zoom="16" view_type="roadmap" marker="true"]