Eskilstuna-Kuriren har under många år liverapporterat, både från nyhetshändelser och matcher. Senast under tisdagen liverapporterade reporter Anna Hansson om hovrättsdomen mot Johanna Möller, den 42-åriga Eskilstunakvinna som dömts för sommarstugemorden utanför Arboga.

Nu fortsätter Eskilstuna-Kuriren satsningen på live och kommer göra ännu fler tv-sändningar.

I helgen sändes, i samarbete med Mittmedia, SM i isracing och under förra veckan kunde våra läsare se matchen mellan Brage och AFC - direkt från Borlänge. Även den sändningen i samarbete med Mittmedia. Sändningarna är en del i samarbetet mellan Sveriges lokaltidningar, vilket ger prenumeranter tillgång till 40 andra nyhetssajter och appar.

Artikelbild

Sajtredaktör Lisa Hölne och onlinechef Jens Werner vid nyhetsdesken på redaktionen i Eskilstuna. Till vänster några av de livesändningar från senaste veckan. Brage-AFC, SM i isracing och Melodifestivalens efterfest.

– Det är roligt att det nya samarbetet 99 kr/mån: Få tillgång till allt artiklar och sändningar på ekuriren.se - plus ytterligare 40 nyhetssajter och appar. Teckna din prenumeration här