Det var i somras som Mohammad Rajabi berättade att han spelat in när Johanna Möller erkänt mordet och mordförsöket på sina föräldrar i sommarstugan. Ljudfilen ska han sedan ha skickat till sin mobil och spelat upp för Möller som då slängt hans mobil i marken. Enligt Rajabi ska originalinspelningen finnas hos en av hans kompisar i utlandet, men än har åklagarna inte lyckats få tag i den påstådda filen.

I slutet av förra året begärde Möller nya förhör för att stärka hennes version av händelsen. Nämligen att det inte finns någon inspelning och att Rajabi tappade telefonen på en klippa i skärgården så den gick sönder.

– Mohammad hade tappat sin Iphone så att skärmen spräcktes. Telefonen fungerade oklanderligt efter att Mohammad hade tappat den och förstört skärmen, säger Möller i förhöret.

Båda hennes barn säger i förhör att de vet att telefonen gick sönder, men inte vet exakt hur det gick till.

Hon har inga problem att köra vare sig det är sommar eller vinter.

Johanna Möllers son

Johanna Möller begärde även nya förhör angående hennes mörkersyn som hon hävdar är för dålig för att hon skulle kunnat ha kört bilen till sommarstugan under den svarta augustinatten när hennes pappa mördades och hennes mamma knivskars.

Men hennes barn, som hördes gällande hennes syn, hade ingen kännedom om deras mammas påstådda synfel.

– Hon har inga problem att köra vare sig det är sommar eller vinter. Inte heller när det gäller att köra i mörker, uppger hennes son i förhör.

Inte heller Möllers tidigare kollega som hon samkörde med ett tag kunde komma på något tillfälle där Möller inte kunde köra på grund av problem med synen.

Under tisdagen fortsätter rättegången i Svea hovrätt. Då kommer Johanna Möllers son och dotter samt Möllers svärson att höras som vittnen. Eskilstuna-Kuriren är på plats och rapporterar live från rättegången. Du följer den på Ekuriren.se.