Han hade egentligen ingen direkt plan nÀr han köpte fastigheten pÄ Södra kungsgatan. Den var till salu och riskerade att konkurrera med TrÀffpunkten som han driver sedan mÄnga Är tillbaka.
â Sedan kom Simon med den hĂ€r idĂ©n och vi bestĂ€mde oss pĂ„ att satsa rejĂ€lt, sĂ€ger David Michele.
David och Simon Michele har funderat en hel del pÄ om den nya verksamheten kommer att konkurrera med TrÀffpunktens. Men Àven om de bÄda har pizza och kebab pÄ menyn Àr Devido fokus ett helt annat. HÀr satsar de pÄ sÄ kallad smashed burgers pÄ högrev och kolgrillsrÀtter.
â Vi Ă€r noga med att allt kött ska vara svenskt och att rĂ„varorna Ă€r fĂ€rska. Vi har fem dressingar pĂ„ menyn som vi gör sjĂ€lva frĂ„n grunden, sĂ€ger Simon Michele.
Planen Àr att hÄlla öppet bÄde för lunch och middag, givetvis anpassat efter rÄdande coronarestriktioner. FrÄn TrÀffpunkten erbjuder de hemkörning, vilket Àven kan bli aktuellt frÄn Devido.
Deras gemensamma dröm Àr att Devido ska leda till ytterligare franchiseetableringar.
â Vi vill sprida konceptet med vĂ„ra dressingar och burgare, sĂ€ger David Michele.
Sedan pandemin slog till har David Michele upplevt en tydlig stöttning av de lokala smÄföretagen frÄn kommunen. Det har fÄtt honom att tÀnka i samma bana. DÀrför har han enbart anlitat lokala hantverkare för helrenoveringen av restaurangen.
â Det Ă€r win-win för Flen, sĂ€ger han.