Eskilstuna-Kuriren introducerade för ett par veckor sedan sajten fler tomter görs tillgängliga utan kö. Här har hans egen partikamrat bland annat svarat "Ja, detta är en av våra absolut viktigaste frågor". Han har också ställt en fråga i ett annat ämne som Liberalerna i Flen driver och har med i sitt valprogram.

Att du har valt att ställa frågor som ni i Liberalerna driver hårt lokalt kan uppfattas som ett sätt att manipulera väljarna. Vad har du att säga om det?

– Jag ansåg inte att frågorna var 100 procent liberala utan kan vara värda att ta ställning till för andra partier. Vad jag kan komma ihåg var frågorna inte jättevridna. Jag kommer inte ihåg vilka frågor jag ställde.

Artikelbild

Här är en av frågorna som skickats in av signaturen J. Som visade sig vara en av liberalernas toppkandidater i Flen.

– Sverigedemokraterna och Moderaterna har också pratat om att öppna upp fler tomter. Är det någonting Flen behöver så är det fler bostäder.

Tänkte du inte på att du är politiker när du ställde frågorna på sajten?

– Jag ser det inte som ett problem i och med att jag inte har fått information om att man inte fick göra så. Då får jag väl dra tillbaka mina frågor om det finns en överenskommelse. Då kommer inte jag gå emot den.