Det har snart gått 20 år sedan Charlotte Perrelli vann Eurovision Song Contest i Jerusalem med "Take me to your heaven". Sedan dess har den mångsysslande sångaren etablerat sig som en av Sveriges största scenpersonligheter som gjort allt från att spela musikal till att jobba som programledare och skriva träningsböcker.

Den kommande sommaren ska Charlotte Perrelli resa till Gotland och spela in årets säsong av TV4:s succéprogram "Så mycket bättre" som sänds i höst.

Dessutom kommer hon under hösten också att släppa sin självbiografi – "Flickan från Småland". Turnén med samma namn bjuder på en blandad repertoar med tillbakablickar och anekdoter. Hon kommer också att tolka låtar av sina egna förebilder och göra tolkningarna från "Så mycket bättre".

Det blir helt enkelt en sammanfattning av Charlottes Perrellis liv i musikalisk form med manus av Edward af Sillén.

”I över 20 år har jag turnerat runt Sverige i både stora och små produktioner. Att i år få åka med mitt eget band till Sveriges finaste konserthus är en sådan lyx som jag drömt om i många år. Det är just mötet med publiken, nerven och det oförutsägbara som man bara får uppleva live som jag brinner för" säger Charlotte i ett pressmeddelande.

Konserten i Lokomotivet äger rum den 8 december.