Ja, alltså inte ordagrant... Jag har snöat in på en sorts chokladkaka som slår allt!

Jag har flera olika sorters chokladkakor som jag handlat och varierat mellan under senaste åren. Men i våras kom en kombination av flera av mina favoriter, i en kaka. Helt oemotståndlig.

Mjölkchoklad med jordnötter, krämig karamell och jordnötskräm. OH. MY. GOD!

Och den innehåller dubbelt så mycket protein som en vanlig chokladkaka.

Normalpris på en 200 "grammare" brukar ligga på mellan 17 och 20 kronor. Har man tur kan man få två för 28 kronor, när någon butik har kampanj. Min nya favorit väger närmare 300 gram och kostar runt 30 kronor.

Jag bor i Nyfors och har några olika butikskedjor i närheten. Någon butik har oftast kampanj på de små chokladkakorna, men sällan de stora med min favorit i täten.

Däremot finns det en butik på andra sidan stan som väldigt ofta har rabatterat pris på just min favorit. Den affären besöker jag mest för att köpa godsaker... Jag kommer oftast därifrån med en kasse fylld med chokladkakor, chokladbollar, godis, kakor och morotskaka. Den sistnämnda har även den blivit hemhandlad ett antal gånger under sommaren. Nästan maniskt.

Oftast tar jag en promenad till butiken, det är lite över två kilometer och är en lätt och snabb sträcka att ta sig fram. I alla fall åt ena hållet... Hemåt med en kasse som kan väga närmare tio kilo så får man kånka ordentligt. Förra veckan var en sådan resa. Jag fyllde en kasse nästan till höjden, men enbart sockerprodukter.

Tre STORA paket chokladbollar. Åtta chokladkakor på 300 gram. Ett kilo "naturgodis". Ett antal vanliga chokladkakor. Två godispåsar på närmare ett kilo var. 12 proteinbars.

Äntligen ser godisskåpet hemma ut som det ska igen.