– Det känns förstås otroligt stort att få detta pris något jag drömt om länge. Och att kunna nå ut till miljoner människor över hela världen är mäktig känsla! säger Julien Dauphin i ett pressmeddelande från Bonnier Magazines & Brands.

Julien Magic började sin karriär som magiker på Paris gator i de tidiga tonåren när han flyttade dit från Sverige tillsammans med sin familj. Senare vidareutbildade han sig vid en magiskola i Los Angeles och fick sitt stora genombrott i Sverige i TV-programmet "Talang".

För fyra år sen beslöt Julien Dauphin att börja filma sina trolleritrick som han utförde på gatan och lägga upp filmerna på Youtube.

Jullien Dauphin blev snabbt ett viralt fenomen med flera hundra miljoner visningar från fans världen över.

[youtube id="AUyw5yenBCA"]

När han nu passerat milstolpen en miljon prenumeranter på sin Youtube-kanal "Julien Magic" är han en av Sveriges allra största Youtubers.

Bland magiker är han dock störst i världen på Youtube. Med sina 1 040 000 prenumeranter är han dubbelt så stor som till exempel Derren Brown som har 535 000 prenumeranter.

Andra kända magiker och illusionister, som David Blaine har 353 000 prenumeranter och David Copperfield 17 000 prenumeranter.